Počelo odbrojavanje za 6. Bedem Fest: Povoljne karte i besplatan kamp

U Nikšiću se privode kraju pripreme za 6. Bedem fest koji će se održati u Nikšiću od 3. do 6. septembra 2015. godine.

Otvaranje festivala predviđeno je za 03.septembar kada će Vojni orkestar Crne Gore u 18:00 časova započeti svečani defile od gradskog trga ka bedemu, a svečani program počinje u 19:00 časova kada će biti priređen koktel za prijatelje i partnere Bedem festa.

Iz organizacije Bedem festa navode da je promotivna cijena paketa ulaznica do 02. septembra 12 eura i karte se mogu nabaviti na kioscima i prodajnim mjestima Tobacco S Press- a i Štampe do 3. septembra u svim crnogorskim gradovima. Lokacije svih prodajnih mjesta dostupne su na linku http://www.gigstix.me/prodajnamreza.Na dane održavanja festivala (3. – 6. septembra) karte će se moći kupiti na nikšićkoj tvrđavi.Cijena dnevne karte iznosi 5 eura.

Prvi dan festivala je poklon svim našim prijateljima, saradnicima, partnerima, vjernoj publici i sugrađanima. Ulaz je 3. septembra tj prve večeri besplatan za sve posjetioce. Prve večeri na glavnoj bini očekuju nas nastupi Vojnog orkestra, Slavena Ljujića i prijatelja, Saše Stojanovića i prijatelja, bendova Rikavci, Rock in peace, Abhoth, Vizant, Dža ili Bu, Mangrov i sibirskog tria Alex Kelman“, saopštili su iz organizacije festivala.

Takođe, podsećaju da je boravak u kampu besplatan za sve posjetioce koji kupe kartu za festival i još jednom pozivaju bickliste iz gradova regiona da u sklopu promocije zdravih stilova života dođu na festival biciklom, putovanje dokumentuju, a u Nikšiću će ih čekati besplatan ulaz na sve festivalske programe i smještaj u kampu. Takođe, u saradnji sa željeznicom obezbijeđeno je 90 povratnih karata za besplatno putovanje do Nikšića u redovnim linijama iz gradova Crne Gore. O načinu rezervacije ulaznica, smještaja u kampu i željezničkog prevoza detaljne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem oficijalne stranice festivala na fejsbuku i na info pultu na platou kafea Peron u Nikšiću u saradnji sa Volonterima CG.

Objavljen je i program za sve dane festivala na glavnoj bini dok će satnica za Elektro stage biti uskoro objavljena.

U petak, 4. septembra na glavnoj bini nastupiće: Voodoo, Tevarbulebra, Stvor, Syleth, Willie and the Groundkeepers, Off duty, Disciplin A Kitschme, Irish Stew i britanski sastav Xander and the Keys. Osim fenomenalne Josipe Lisac, u subotu 5. septembra nastupiće i slovenski El Kachon, Jesenjin, Mikrokozma, Mr Albino, Manitou, Del Arno Bend i Gospoda Glembajevi. Poslednje veče na main stejdžu rezervisano je za Emily Rose, Dingospodali, Autogeni trening, bend Kanda Kondža i Nebojša, MC Blunt i čuvenog repera Marčela.

Za kraj, tim Bedem festa poručuje: „I ove godine smo dali sve od sebe da ostanemo pri osnovnoj viziji festivala a da budemo dijelom i drugačiji. Koncept „Mir, brate, mir“ za ovu godinu okupio je veliki broj poznatih i jako kvalitetnih izvođača koji će nastupiti na Tvrđavi. Prvog vikenda u septembru sa nikšićkih bedema emitovaćemo ljubav, mir, dobru muziku i mnoštvo pozitivne energije. Interesovanje za ovogodišnji program je zaista veliko i javljaju nam se ljudi različitih generacija. Vjerujemo da će publika, kako mladja tako i starija, uživati i da ćemo opravdati očekivanja, kako na programskom tako i na organizacionom nivou.“

 

Zvanično pivo festivala je Nikšićko, zlatni sponzor je Crnogorska komercijalna banka, a strateški partneri su Elektroprivreda i Opština, obzirom na činjenicu da je Bedem fest sastavni dio Septembarskih dana kulture. Za sigurnost svih na festivalu i ove godine pobrinuće se Guard Žižić securitytim.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: