Petar Cvetković, Marko Vuković i Joma Maja u klubu KPTM

Klub KPTM nastavlja sa sjajnim programom jutarnjih žurki, a nakon brojnih sjajnih izvođača i vrhunskih DJ-eva, u dobro poznatoj atmosferi u nedelju 27. novembra, od četiri sata ujutru, imaćemo priliku da čujemo “happy” ekipu Marka Vukovića, Petra Cvetkovića i jedinstvenu Joma Maju.

Njihovo iskustvo i vajb koji imaju sa publikom, klabarima je već odavno poznat, zato se spremite da predstojeći vikend završite u velikom stilu u sjajnoj atmosferi kluba KPTM.

Petar Cvetković jedan je od pionira domaće elektronske muzike, DJ i producent koji više od 20 godina dominira beogradskom klupskom scenom. Etikete sa kojima saradjuje su Wiggle, Is This, Little Helpers, Moral fiber, Acilectro, Evasive… Njegove trake se sada mogu naći na više različitih chartova poznatih DJ-eva Michel De Hey, Robert Pearson, Nathan Coles i drugi…Stalni član Happy People organizacije i rado viđen izvođač mnogih popularnih gradskih klubova. Do sad je radio sa mnogim stranim DJ-evima koji su gostovali u Srbiji (Nathan Coles, Eddie Richards, Gideon Jackson, Oxia, Terry Francis, Terry Lee Brown, The Timewriter, Alex Niggemann..

Marko Vuković // SillyHeadz // Happy People

Jedan od najpoznatijih domaćih di-džejeva svoj prvi kontakt sa elektronskom muzikom imao je u kultnom beogradskom klubu „Industrija”. I bila je to, kako kaže, ljubav na prvo slušanje. Početkom 1999. već je aktivno plivao u klupskim vodama, a 2003. ostvario je i svoju prvu di-džej rezidenturu u čuvenom klubu „Mamolo” gde je puštao muziku utorkom tokom naredne tri sezone, sve do zatvaranja kluba.
Pored „Mamola”, Marko je bio rezident i u drugim poznatim beogradskim klubovima kao što su „Energija”, „Cvijeta” i „Andergraund” gde je svojevremeno radio i kao menadžer.
Pored toga što je gostovao u svim većim klubovima u Srbiji i regionu, nastupao je i na velikim festivalima kao što su EXIT, „Ovo je moj grad”, „Beer fest”, „SHARE”, „Love fest”, „BLEF”…
Svoje mesto za DJ pultom delio je sa mnogim velikanima elektronske muzike, kao što su Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish), Disclosure, Carl Craig, Green Velvet, Claude Von Stroke, Re-UP, Timid Boy, Mark Henning, Afrilounge, Silicone Soul, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Eelke Kleijn, Terry Francis, Eddie “Evil” Richards, Pole Folder, Ladytron, Alex Niggemann…

https://www.facebook.com/DJ-Marko-Vukovic-160311447317534/

https://soundcloud.com/djmarkovukovic

Joma Maja

Jedan od najpopularnijih i najtalentovanijih di-džejeva u Bosni i Hercegovini prisutna je na elektronskoj sceni još od tinejdžerskih dana.

U svet di-džejinga ušla je sasvim spontano i to na Workshop radionici u banjalučkom Domu omladine, gde ju je prvim koracima naučio prijatelj DJ Woodie.
Domaća publika često je mogla da uživa u njenoj muzici, jer je nastupala je u mnogim većim klubovima u Beogradu i regionu.
Gostovala je i na festivalima EXIT, Momento Demento Festival u Hrvatskoj, Fresh Wave Festival, Lunar u Bosni. Učestvovala je kao finalista u Burn Residency takmičenju 2014. godine u Bosni, a iste godine započela i sopstvenu produkciju.
Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: