Panorama evropskog filma u DKSG

Od 2. do 4. septembra u 20 časova u Amfiteatru Doma kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu u okviru programa Panorama evropskog filma biće prikazana tri filma aktuelne evropske produkcije.

U petak 2. septembra biće prikazan film „Demon pod reflektorima“ Nikolasa Vindiga u kome glavne uloge igraju Džena Maloun i Kijanu Rivs.

Kada se Dženi, model željan slave, doseli u Los Anđeles, njenu mladost i vitalnost počinju da proždiru žene opsednute lepotom. Ona postaje ugrožena u svetu u kome cilj opravdava sredstvo.

Demon pod reflektorima

U subotu 3. septembra biće prikazan film „Subura“ reditelja Stefana Solime.

Italijanski neonoar film, nastao po noveli Karla Boninija i Đankarla de Katalda, režirao je Stefano Solima, reditelj poznate italijanske serije o mafiji Gomora. Mafijaš poznat po nadimku Samuraj želi da gradić u okolini Rima pretvori u novi Atlantik Siti. Na svoju stranu privukao je korumpiranog političara i veoma moćnog kardinala. Svi lokalni mafijaši rade zajedno na ispunjenju ovog cilja, ali mir ne traje dugo. Divlji rat između bandi preti da uništi Samurajev veliki san. Glavne uloge igraju Pjerfrančesko Favino i Greta Skarano.

Subura plakat

U nedelju 4. septembra biće prikazan film „Konvoj“ reditelja Frederika Šendorfera.

Organizovani na brzinu, trgovci pokušavaju da prevezu velike količine kokaina iz Španije u Francusku. Granična kontrola ih otkriva i panika uskoro preuzima konvoj. Opkoljena sa svih strana, izdana, ugrožena od rivalskog tima – grupa se rastura. Aleks, vođa bande, dolazi da spasi teret i svoje ljude. Glavne uloge u filmu igraju Benoa Mežimel i Renoa Kerići.

Konvoj

  • u slučaju kiše program će biti održan u Velikoj sali DKSG
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: