Ovogodišnji CoffeeFest u bojama Brazila

Odbrojavanje je počelo! Ljubitelji kafe i svi oni koji posluju sa kafom imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, jer ih i ove godine očekuje CoffeeFest™, jedinstveni festival kafe, čaja i toplih napitaka u regionu. Nakon što je u septembru prošle godine izazvao izuzetno interesovanje publike, CoffeeFest™ se ove godine vraća još bolji, veći i zanimljiviji, i to 25. i 26. septembra, na beogradskom Ušću.

Ceo svet kafe biće ponovo pod jednim krovom: od proizvođača i distributera kafe i prateće opreme pa sve do finalnih uživalaca kafe. Drugi po redu CoffeeFest™ dobio je podršku Brazila – Zemlje počasnog gosta, pa će u bojama i ukusima Brazila i karnevalskoj atmosferi uživati preko 25.000 posetilaca kroz zabavne muzičke nastupe, razna predavanja i takmičenja.

Ove godine poseban program je pripremljen za profesionalce iz sveta kafe koji će moći da se povežu sa partnerima iz regiona i inostranstva i saznaju kako da unaprede svoj biznis. Prvog dana, od 10 do 14 sati, festival će biti otvoren samo za poslovne posetioce. Predstavnici iz industrije kafe i HoReCa sektora imaće priliku da učestvuju na seminaru o novim trendovima i izazovima na tržištu, u proizvodnji, pripremi i prodaji kafe. Predavači na seminaru će biti strani eksperti iz Brazila, Italije, Nemačke i drugih zemalja. Tokom dva dana ovog najvećeg kafenog događaja u regionu biće organizovane i obuke za bariste i pržioničare.

Više informacija o CoffeeFest-u možete naći na Facebook stranici CoffeeFest Belgrade gde vas čekaju najrazličitije zanimljivosti o omiljenim toplim napicima. Za sve ostale informacije posetite www.coffeefest.rs.

Fotografije: CoffeeFest

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: