Ovo do sada niste videli: Anđeo i đavo iz „Anđela“ za DJ pultom Favele

Umetnik Uroš Đurić i glumac Srđan Žika Todorović, koji su tumačili čuvene role anđela i đavola u kultnom filmu Mi nismo anđeli, će se domaćoj publici po prvi put u karijerama, u subotu (12. septembar), predstaviti kao DJ dvojac na splavu Favela.

Anđeo i đavo su, zbog niza duhovitih replika koje se i danas veoma često citiraju, mnogima omiljeni likovi iz ove domaće triologije Srđana Dragojevića. Citati poput „Džiberu, nemoj ti manijak da…“, „Danas se klinke…“ „Mala je gluplja no što sam mislio“, „Eleonora, Ema, Ena..“ se i ovih dana veoma često mogu čuti u svakodnevnom govoru, a i muzika iz filma je ostala veoma popularna do danas. Kako su u flimu tumačili anđela i đavola, sigurno je da će Đurićev i Todorovićev filmski rivalitet odraziti i na nastup.

– Dođite da čujete kako će da bude kada anđeo i đavo izađu sa filmskog platna i dođu na Favelu u ulozi DJ-eva. Neću vam mnogo otkrivati, ali ću vam reći da ćemo tokom večeri malo i zameniti uloge – ostao je pomalo zagonetan Žika Todorović.

andjeo i djavo

S druge strane, Uroš Đurić, obećava plovidbu po svim pravcima koji imaju jak gruv. 

– Volim gruv, bez obzira na doba ili stil iz kog potiče, nije mi bitno da li dolazi iz fanka, psihodelije, bita, transa ili glema i tu se i krećem tokom večeri. Što se nas dvojice tiče, taj rivalitet će biti prisutan i za pultom jer iako se, što se muzike tiče, krećemo u sličnim vodama, imamo različit pristup i iskustva – poručio je Uroš pred natup, za koji će dan ranije lepu uvertiru napraviti „Beogradski šlageri“.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: