Ova nedelja u Klubu studenata tehnike biće više nego raznovrsna

Šta nas očekuje ove nedelje u KST-u?

U sredu devetog decembra u KST-u će nastupiti popularni Djans duo. DJANS čine nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa (Vojke i DJ Bratburazcartebra a.k.a Goldfinger).

Mešavina različitih ritmova poput dancehall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono sto karakteriše ovaj duo. Izvodiće pesme iz starog repertoara grupe Blaya Dub Playa kao i nove stvari. Pored nastupa posetioce očekuje i DJ set (future dancehall, afrobeat, moomba, twerk, trap). Početak je u 23h, a cena ulaznice je samo 150 dinara.

djansVeć sutradan u podne u KST-u nastupa popularni beogradski bend Sinestezija, u okviru pokreta „RnR u podne“. Ovo je ujedno i mala najava za 42. KST Maskenbal, a ulaz je naravno besplatan.

Četvrtak veče rezervisano je za najmlađe KST veče BUNT, gde se pušta new wave bendovi sa kraja 70. i početka 80. godina poput Joy Divisiona, The Smithsa, EKV-a, Idola i drugih. U petak je tradicionalni Can’t Stop the Rock.

U subotu preko dana održaće se KST Pešački reli, gde se maskirane ekipe takmiče rešavajući zagonetke kroz ulice Beograda, a pri tome mogu da osvoje čak 12. karata za predstojeći maskenbal. Svi zainteresovani mogu da prijave ekipe do četvrtak 10. decembra putem adrese maskenbal@kst.org.rs. Posle relija sledi KST Disco tramvaj, all inclusive žurka u tramvaju koji krstari beogradskim ulicama. Cena karte je 700 dinara, a uslov je kupljena karta za maskenbal. Sa kartom iz tramvaja provod se nastavlja u klubu na večeri Osamdesetih.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: