Otvoreno klizalište na Trgu Nikole Pašića

U sklopu novogodišnje gradske manifestacije "Beogradska zima", u utorak, 22. decembra počelo je sa radom klizalište na Trgu Nikole Pašića koje će biti otvoreno do 29. februara 2016. godine.

Svakog vikenda od 26. decembra do 29. februara posetioci klizališta će moći da uživaju u raznovrsnim programima kao što su: takmičenja malih hokejaša, dečije predstave na ledu, besplatna škola klizanja, božićni maskenbal na ledu…

Programe na klizalištu organizuje Centar beogradskih festivala – CEBEF, uz pokroviteljstvo Grada Beograda.

Klizalište će raditi svakoga dana od 10 do 22 časova, osim u periodu praznika, pa će tako 29. i 30. decembra radno vreme biti od 10 do 19 časova, poslednjeg dana ove godine do 16 časova, dok su 1. i 7. januar neradni dani. Na Badnji dan radno vreme je od 10 do 16 časova. Korišćenje klizališta se neće naplaćivati, a cena iznajmljivanja klizaljki je 100 dinara po paru. Svakog vikenda organizovaće se besplatna škola klizanja, takmičenje malih hokejaša i predstave na ledu. Besplatna škola klizanja organizovaće se svakog vikenda, za decu do 15 godina, od 16 do 17 časova. Biće forimirane dve grupe od po 15-oro dece. Svi zainteresovani za besplatnu školu klizanja mogu se prijaviti na klizalištu na Trgu Nikole Pašića od 22. do 26. decembra.

Foto:www.serbia.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: