Otvorenim autobusom u razledanje Beograda

Lastin otvoreni autobus "Open Top" svakodnevno saobraća sa Trga Nikole Pašića u 16 sati, dok će od 1. juna biti uvedeni i dodatni termini sa polaskom u 12 sati.

Turistička agencija Lasta u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda i ove turističke sezone organizuje programe razgledanja prestonice otvorenim autobusom, kao i posete Avalskom tornju.

Lastin otvoreni autobus „Open Top“ od 1. maja svakodnevno saobraća sa Trga Nikole Pašića u 16 sati, dok će od 1. juna biti uvedeni i dodatni termini sa polaskom u 12 sati, saopštila je Turistička organizacija Beograda.

Posetioci će imati priliku da čuju osnovne informacije o istoriji i kulturnom nasleđu Beograda putem audio vodiča na osam svetskih jezika, a kupovinom karte omogućen im je popust od 20 odsto za posetu Istorijskom muzeju Srbije.

Izlet na Avalu se realizuje od 2. maja a polasci su svake subote i nedelje sa polaskom u 10.30 sati i povratkom u 14.30 sati.

Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.

Karta za ovo razgledanje obuhvata i popust od 20 odsto za kupovinu karte u Miloševom konaku.

Otvoreni autobus neće saobraćati u slučaju kiše, cene karata su 600 dinara za odrasle i 400 dinara za decu, dok je cena za grupe od 10 do 20 osoba 350 dinara, a od 20 -30 osoba – 300 dinara.

Foto: TOB

Izvor: Tanjug

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: