Otvaranje bioskopa u Dvorištu Univerziteta

Za sve one kojima je dosadilo da letnje večeri provode kraj televizora. Za one kojima su bioskopske sale u toku leta previše zatvorene. Za one koji bi da se rashlade, da se podmlade, da se zaljube - Kupina film i SKC pozivaju Vas u "Bioskop pod zvezdama".

Sezonu otvaramo projekcijom filma „Kon-Tiki“ i nastupom benda „New Flame“ nakon projekcije, a u okviru zabave koja će biti otvorena i za one koji nisu uspeli da dođu do karata za film.
Muzički deo programa počeće oko 23h, kada će kapije dvorišta Univerziteta biti otvorene. 

Ulaznica za projekciju filma „Kon-Tiki“ nema u prodaji, deljene su posetiocima bioskopa „Kupina“ i onima koji su učestvovali u nagradnoj igri na stranici Kupina filma, a oni koji do karata nisu došli, imaće priliku da ih u toku srede i četvrtka dobiju na fejsbuk strani Studentski Kulturni Centar Niš

Od subote 27-og juna, nastavljaju se projekcije aktuelnih ostvarenje svetske, evropske i domaće kinematografije u jednom od najlepših prostora u Nišu, za ove potrebe opremljenim najsavremenijom bioskopskom tehnikom.

Ulaznice će moći da se kupuju pre početka projekcija na ulazu u dvorište Univerziteta, ali i od 14 sati na biletarnici bioskopa Kupina, u Balkanskoj 2.
Telefon za informacije i rezervacije: 018 / 520 434
Pratite nas na strani Bioskop Kupina film, kao i na sajtu kupinafilm.rs

U subotu, 27.6, na repertoaru je ostvarenje „Ted 2“, hit komedija za odrasle sa Markom Volbergom, Amandom Sajfrid i Morganom Frimanom.
Projekcije su od 21 i 23h, a ulaznice su po ceni od 260 dinara.

Vidimo se, u bioskopu 😉

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: