Otvaranje bioskopa u Dvorištu Univerziteta

Za sve one kojima je dosadilo da letnje večeri provode kraj televizora. Za one kojima su bioskopske sale u toku leta previše zatvorene. Za one koji bi da se rashlade, da se podmlade, da se zaljube - Kupina film i SKC pozivaju Vas u "Bioskop pod zvezdama".

Sezonu otvaramo projekcijom filma “Kon-Tiki” i nastupom benda “New Flame” nakon projekcije, a u okviru zabave koja će biti otvorena i za one koji nisu uspeli da dođu do karata za film.
Muzički deo programa počeće oko 23h, kada će kapije dvorišta Univerziteta biti otvorene. 

Ulaznica za projekciju filma “Kon-Tiki” nema u prodaji, deljene su posetiocima bioskopa “Kupina” i onima koji su učestvovali u nagradnoj igri na stranici Kupina filma, a oni koji do karata nisu došli, imaće priliku da ih u toku srede i četvrtka dobiju na fejsbuk strani Studentski Kulturni Centar Niš

Od subote 27-og juna, nastavljaju se projekcije aktuelnih ostvarenje svetske, evropske i domaće kinematografije u jednom od najlepših prostora u Nišu, za ove potrebe opremljenim najsavremenijom bioskopskom tehnikom.

Ulaznice će moći da se kupuju pre početka projekcija na ulazu u dvorište Univerziteta, ali i od 14 sati na biletarnici bioskopa Kupina, u Balkanskoj 2.
Telefon za informacije i rezervacije: 018 / 520 434
Pratite nas na strani Bioskop Kupina film, kao i na sajtu kupinafilm.rs

U subotu, 27.6, na repertoaru je ostvarenje “Ted 2”, hit komedija za odrasle sa Markom Volbergom, Amandom Sajfrid i Morganom Frimanom.
Projekcije su od 21 i 23h, a ulaznice su po ceni od 260 dinara.

Vidimo se, u bioskopu 😉

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centra „Beer Garden by SubBeerni centar“. Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije u prirodnom hladu šume i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat... Pročitajte više »»
  • Za mnoge svetske zvezde, jedno od takvih su i Lovefest i Vrnjačka Banja, festival u Evropi prema kome su mnogi bili skeptični, a onda se na prvu pesmu zaljubiliu masu, lokaciju i magična jutra u parku. Sven Vath – posle debija za pultom... Pročitajte više »»
  • U sredu 20. juna Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Kada ste poslednji put nešto naučili?” Činjenica je da formalni obrazovni sistem nije... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 14.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara 19:00 OUŠNOVIH 8 akcija 110′ 350 dinara 21:00 SVET IZ DOBA JUTRE:UNIŠTENO KRALJEVSTO 3D akcija 128′ 450 dinara PETAK 15.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara... Pročitajte više »»
  • Bend E-Play objavio je 26. aprila 2018. godine album Sloboda, u izdanju promoterske kuće Long Play. Novom albumu prethodili su najavni singlovi i vizuelno upečatljivi spotovi Srešćemo se neki drugi put, Da budemo samo dobro i Šamarčina, od... Pročitajte više »»