Otvaranje AKC Egzoprostora

UNU vas poziva da se pridružite Otvaranju AKC Egzoprostora koje će se održati 14. maja u Vinči na Dunavu, na adresi Nikole Pašića 98, od 14 časova do ponoći.

Udruženje nesvrstanih umetnika ima zadovoljstvo da najavi nastavak rada autonomnog kulturnog centra Egzoprpstor u Vinči. U subotu, 14. maja, biće otvprena nova sezona kulturnih dešavanja u ovom delu Beograda, i uz moto „umetnost, mladi, aktivizam“, nastaviće se buđenje volonterskog duha, solidarnosti i
dobre volje kod sugrađana, kao i dalje povezivanje kulturne scene Beograda, Srbije i Evrope.

Pored tradicionalnog muzičkog programa u ritmu rege muzike, posetioci će ovoga puta moći da probaju i brojne specijalitete domaće kuhinje, koje će spremati prijatelji kluba i sugrađani.

egzoprostor-poster

Zanimljiop je da je prostor nedavno kompletno renoviran uz podršku civilnog i privatnog sektora, tako da će od sada posetipci moći da posećuju koncerte, festivale, radionice i izložbe tokom cele godine.

Sa ciljem da uključimo što veći broj ljudi u aktivnosti prostora, pozivamo sve poštovaoce moderne, alternativne, ulične umetnpsti i kontrakulture, aktiviste, umetnike i sugrađane, kao i predstavnike civilnog i privatnog sektora i medija, da nam se pridruže 14. maja na obali reke Dunav u Vinči.

10548046_562200620552729_8141669879371254272_o (1)

Na događaju biće najavljeni i novi projekti i manifestacije UNU-a, koji će se ove godine realizovati uz podršku Kancelarije za mlade Grada Beograda.

Ulaz na događaj je slobodan.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: