Otkažite sve obaveze za subotu, sprema nam se novi DRUMMING!

Dobro se odmorite jer ove subote, 14. aprila sledi nova DRUMMING epizoda u klubu KPTM s početkom od 23h.

Otkažite sve obaveze, žurke, dejtove, proslave, venčanja i razvode, gostovanja, krštenja, premijere i intervjue jer nam se sprema nova drum&bass žurka u omiljenom dorćolskom klubu.

DRUMMING će mnogima promeniti percepciju o osnovama kulturnog ponašanja, sat će se pomeriti 174bpm unazad da bi se produžio efekat privikavanja na nove standarde.
Razlog za održavanje ovako ozbiljnog programa je istek ugovora sa Rokfelerom koji je držao monopol na projekat BEOGRAD NA BASSU sa 500.000 radnih mesta.
Uvodnu reč održaće ministar kulture unutrašnjih bassova COOBY SELECTA koji će nam predstaviti 3 osnovna pravila podizanja atmosfere.

Premijer srpskog Jungle-a RAHMANEE uz pomoć ministra za liquid funk, DEKORD-a i velikog influensera i vlogera MC BO_JAH vodiće debatu o reach-u liricke rezonance podmazane fanki džanglom i seksi koktelima.

CODEX institut za intergalaktičku projekciju drum n bass signala ce odrzati predavanje o otkriću uticaja kvantnog sub-a na sinhronizaciju moždanih hemisfera pojavom higgs bassonove antičestice uz podršku doktora za hajp, profesora MC KASTILJAS.
Mladi tim naučnika PANDORUM predstavlja eksperiment apsolutnog sinhroniciteta drum n bass kulture sa korenima klasične muzike na 170 načina.

Prijave se obavljaju putem fb eventa : https://www.facebook.com/events/1637414786354251/

Kulturni centar KPTM otvara vrata ovog dogadjaja 14/04/2018 u 23h.

Vidimo se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: