Odmerimo snage na bowling stazi u Kuglani Žabac!

Ukoliko želite da se sklonite sa uzavrelog asfalta ovog leta i pritom se odlično zabavite, okupite društvo i „odmerite snage“ na stazi za kuglanje!

Više od svetski popularnog sporta, bowling predstavlja odličan vid zabave i jedinstvenu priliku da se prijatelji okupe uz rekreaciju i dobar provod.

Stoga ukoliko ste u potrazi za razonodom, a pri tome želite i da se rekreirate, imamo odličnu preporuku za vas! Bowling nije bez razloga proglašen za jedan od najpopularnijih društvenih sportova koji je osvojio milione kuglaša širom sveta. Staza za kuglanje postaće više od mesta na kojem se takmičimo, ovo je mesto gde ćemo se odlično provesti u društvu svojih prijatelja, jačati timski duh, ali i ostvariti neka nova zanimljiva poznanstva.

Više od zabave, bowling pozitivno deluje na raspoloženje, ali i na zdravlje. Baveći se kuglanjem, istovremeno ćete raditi i na svojoj fizičkoj spremnosti, pa tako čak i ukoliko niste pokornik iscrpnih treninga, jedna dobra partija kuglanja pokrenuće vas na akaciju! I zaista, verovali ili ne, jedna partija kuglanja može predstavljati pravi trening, budući da u proseku tokom serije od tri gejma „prepešačite“ oko 800 metara i možete sagoreti čak 300 kalorija! To ne čudi, jer, moramo priznati, bowling kugle nisu tako lake.

Osim fizičke spremnosti, bowling će vam pomoći i da se opustite nakon napornog dana, učenja i spremanja ispita, jer je dokazano da ovakav vid fizičke aktivnosti koji je usko povezan sa druženjem i zabavom pozitivno deluje na smanjenje stresa, kao i na opšte psihičko stanje. Jačanje uma i koncentracije, samo su neke od pozitivnih strana ovog sporta koje će vam sasvim sigurno biti od koristi.

Zato ukoliko i vi želite da se oprobate u ovom sportu, okupite ekipu u dva nova objekta Žabac Bowling Centra u Beogradu.

Tokom letnjeg perioda za sve ljubitelje ovog sporta Žabac Bowling je spremio posebne pogodnosti. U ovim objektima pored bowlinga, možete uživati u dodatnim aktivnostima kao što su pikado, stoni fudbal, bilijar klub Žabac koji se nalazi u  S.C. Pinki, u Zemunu. Ako ste više zainteresovani za opuštanje u jakuziju ili osvežavajuće piće na letnjoj terasi, nakon treninga preporučujemo vam Žabac Bowling Centar na Vidikovcu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: