Novogodišnja alternativa 2018 – poznata satnica!

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 je i ove godine jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu! Dođite u nedelju u Dorćol Platz i dočekajte 2018. uz koncerte Repetitora i Straight Mickey and the boyz, kao i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera!

Grupa Repetitor imala je sjajnu godinu u kojoj su odsvirali mnogo važnih koncerata „Mada je i ove godine Repetitor bio sve vreme na putu, na nomadskoj turneji po Evropi i Balkanu, godinu nam je ipak obeležio Beograd“ kaže Boris Vlastelica i dodaje „Svirali smo prvo u zatvoru, zatim smo imali tri rasprodata koncerta po klubovima a sada prvi put sviramo i na dočeku Nove godine u Dorćol platz-u, i to sa našim starim drugovima Straight Mickey and the Boyz!

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć u Dorćol Platz-u vodiće vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder koji vam spremaju odlične DJ setove, u skladu sa atmosferom i ritmom koji ovakva noć nosi!  

Nastupaće ovim redom: 

22h    – Kojot DJ set

23.30 – Straight Mickey and the Boys

00:30 – Kojot DJ set

01.30 – Repetitor

02.30 – Nebojša Intruder DJ set

Ulaznice su u prodaji  na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rs i www.ddtickets.rs, po ceni od 1500 dinara. U nedelju, 31.decembra, ulaznice će moći da se kupe SAMO U DORĆOL PLATZ-u i to po ceni 2000 dinara! 

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 – jedina prava, VAŠA alternativa za ulazak u Novu godinu! Vidimo se u Dorćol Platz-u u nedelju, 31.decembra od 22h!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: