Nova godina u DKSG – Susreti studentskih kulturnih centara Srbije

Dom kulture „Studentski grad“ organizovaće u četvrtak, 15. decembra, veliku novogodišnju žurku, na kojoj će nastupiti muzičke grupe SKC-ova iz Niša, Kragujevca, Novog Sada i DKSG.

Tokom 2016. godine Studentski kulturni centri Srbije su organizovali razmenu programa i intenzivirali sve oblike saradnje, sa ciljem da se mladi bolje upoznaju sa programima koje centri nude, ali i da bi organizovali buduće produkcije i gostovanja.

Na susretima će nastupiti Killo Killo Banda, koji su sredinom godine izbacili treći album „Ipak borba“ za SKC Novi Sad, mlada grupa Dexter koja dolazi iz Niša, a grupa Bliks će predstaviti svoj album „Druga strana horizonta“, izdat za SKC Kragujevac. Hor Studenjak i Ritam Studentskog grada pripremili su uzbudljivu svirku za žurku u DKSG a prvi put će izvesti „Odu Studenjaku“.

U Klubu-knjižari Magistrala biće organizovana Novogodišnja razmena knjiga.

U Velikoj galeriji Pazl Svet Srbija, DKSG i gosti slagaće ogromnu slagalicu od 3000 delova sa motivima čuvene Pikasove Gernike, okruženi nagrađenim radovima sa Salona stripa, koji se svake godine organizuje u beogradskom SKC-u.

Ljubitelji srpskog horora i fantastike moći će u Maloj sali DKSG da pogledaju izbor filmova sa Festivala srpskog filma fantastike.

Satnica:

 

13.00, Velika galerija

PUZZLERAJ U STUDENJAKU

 

18.00, Velika galerija

Otvaranje izložbe pobedničkih radova sa Međunarodnog salona stripa

 

18.00-22.00, Donji hol

Killo Killo Banda, Bliks, Dexter, Hor Studenjak, Ritam Studentskog grada

 

19.00, Mala sala DKSG

Najbolji filmovi sa deset izdanja Festivala srpskog filma fantastike

 

19.00, Klub-knjižara Magistrala

Novogodišnja razmena knjiga

 

19.00, Galerija

Izložba POZITIV – NEGATIV Milene Gajić

 

Ulaz slobodan.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: