Naježiće se i Fredi Kruger: U BG se za Noć veštica otvaraju vrata (tehno) pakla!

DJ superstarovi Luke Slater, Ben Sims i The Advent predvode ekipu iz “tehno pakla” koja će uoči “Noći veštica” u Beogradu bez problema uplašiti i slavnog zloću Fredija Krugera!
Ben Sims, The Advent i Luke Slater (Luk Slejter ) važe za opasne face u tehno svetu već duže od dve decenije i uz svu trojicu se može pripisati epitet legendarni! A kako i priliči “ekipi iz pakla”, predstaviće se domaćoj publici 29. oktobra na Hard Code žurki, koja se povodom Halloweena održava na Beogradskom sajmu. Gostovanje slavnog Slatera je pravi šlag na torti za ovdašnje klabere pošto posle skoro tri decenije na sceni napokon dolazi u Beograd.
 
Ostatak paklene tehno ekipe čine Madriđanin Reeko (Riko), koji ovom prilikom prvi put dolazi na Balkan, zatim ljubimac naših klabera – Berlinac Alexander Kowalski (Aleksander Kovalski), jedan od predvodnika mlađe tehno generacije Gary Beck (Geri Bek) (BEK audio), britanski veteran Mark Broom (Mark Brum) (Beard man), kao i rezident berlinskog Tresora Mario Berger. A kakoNoć veštica“, koja se obeležava 31. oktobra, ove godine pada na radni dan, (ponedeljak), “otvaranje kapija tehno pakla” zakazano je za subotu – 29. oktobar.
 
  Otvorićemo vrata tehno pakla te noći, sigurno. (smeh) Ma, uplašićemo i Fredi Krugera! (smeh) Spremite se za jedan zastrašujuć, maratonski tehno ulazak u vikend Noći veštica poručuje pred žurku domaćoj publici legendarni The Advent.
 
Domaći deo “paklenih momaka” čine legenda naše scene Boža Podunavac, zatim Kobaya, predvodnik novog talasa srpskog tehno zvuka Speedy, kao i specijani gost iz Makedonije Goran Kan.Hard Code žurka se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog sajma, povodom Halloweena. Prvi kontigent je rasprodat i trenutna cena karte je 1.290 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u zemlji, kao i u poslovnici DD Tickets u Beogradu (Strahinjića Bana 22), a tu je i online opcija (print at home) putem sajta www.ddtickets.rs.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: