Mladi komičari Standup.rs-a započinju februarski repertoar u Ben Akiba comedy club&bar-u

U Ben Akiba comedy club&bar-u februar započinje sjajnim nastupima mladih komičara organizacije Standup.rs. Kako je njihovo iskustvo sve veće tako raste i interesovanje za komičare koji nastupaju u Ben Akibi.

U utorak 2. februara sa početkom u 20:30h je Veče 6 komičara! Nastupaju Ana Zlatanović, Raša Nestorović, Ivan Nikolić, Nemanja Dimitrijević, Nebojša Potkrajac i Nemanja Živanović kao MC.

Zbog velikog interesovanja imamo i nastup sredom! Ove srede, 3. Februara u 20:30h nastupaće četiri komičara, a to su Ana Zlatanović, Miloš Radojković, Igor Krišan i rezident komičarka Jelena Radanović.

2. i 3. februar

Ukoliko želite da vidite zašto su ovi ljudi tako posebni i zašto se za njihove nastupe već sada traži karta više, dođite u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 i proverite!

Izdvojili smo ova dva nastupa, a ostatak februarskog repertoara možete pogledati na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts . Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: