Marko Nastić je dovoljno jak razlog da se u sredu prošetate do Dorćola

Marko Nastić, jedan od velikana domaće elektronske scene nastupiće u klubu KPTM u sredu, 28. septembra s početkom od 17 časova, a tom prilikom podršku će mu pružiti Vladimir Dragaš (Intellect) i Depra (Falso Berlina).

Podsećanja radi, prethodna žurka u sklopu koncepta Kad je bal nek je minimal na kojoj je Marko vrteo ploče bila je jedna od najposećenijih žurki ove letnje sezone, a i ovog puta vodeći DJ Istočne Evrope najavio je bezobrazno dobar party! Ovaj specijalni događaj ujedno će označiti i kraj serijala Kad je bal nek je minimal.

Marko je tokom svoje impresivne karijere opravdano izgradio status DJ zvezde, a do sada je nastupao od Brazila do Njujorka s brojnim globalnim techno facama kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek. O njemu su pisali poznati svetski časopisi Mixmag, The Face, DJ, NME i mnogi drugi… Marko je svojim radom dao ogroman doprinos razvoju domaće scene što ga čini najuticajnijim i najcenjenijim izvođačem sa ovih prostora.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: