LUDI SRBI LIVE U KPTM-u + TECHNO AFTER SA MILES NITCH-om I TKNO-om

U subotu 28. aprila LUDI SRBI, najslavnija novosadska ekipa, tehno rep senzacija stiže i u vaš omiljeni dorćolski klub KPTM da napravi žurku za pamćenje!

U subotu 28. aprila LUDI SRBI, najslavnija novosadska ekipa, tehno rep senzacija stiže i u vaš omiljeni dorćolski klub KPTM da napravi žurku za pamćenje!

https://www.youtube.com/watch?v=cLX8nYqivKU

Ludi Srbi, duo koji jos nazivaju tehno rep senzacija, nastao je 2015. tako što su Petko i Mare fristajlovali na rejv žurkama u Novom Sadu. Jedne večeri odlučili su da snime pesmu i nazvali su je „Idemo Niš“ po poznatom uzviku sa TDI radija.

https://www.youtube.com/watch?v=rIsGrdTRrrA

Nakon toga snimljena je čuvena Dskoteka na matricu beogradskog Tropical Bleyage-a i od tada kreće haos. Pesma se munjevito probila i osvojila širok auditorijum, a na društvenim mrežama obarala rekorde sa pregledima! Postalo je jasno da su LS začetnici potpuno novog pravca kod nas, a i u celom svetu, repovanje na psy trance i techno matrice. LS ne promovišuloše stilove života već bez dlake na jeziku i lažnog ulepšavanja predstavljaju ne samo rejverski život Novog Sada, već i cele Srbije.

Nastupili su pozivi za gostovanja sa svih strana, do sada su gostovali u 20-ak gradova u Srbiji. Svojom muzikom osvojili su simpatije i drugih zemalja Balkana, najviše Hrvatske, BIH, CG i Makedonije. LS su neposredni, surovo iskreni, zabavni, verovatno unikatna pojava na ovim prostorima.

I da, biće to jedna od najjačih žurki ove godine, tako da, vidimo se u KPTM-u!!!
Dodatne informacije oko žurke možete dobiti na zvaničnom Facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/2016984751901023/

Nakon žurke svi posetioci su dobrodošli na specijalnom techno afteru na kom će za mix pult stati nemački artist Miles Nitch, dok će domaću podršku pružiti TKNO, jedan od najkvalitetnijih domaćih DJ-eva i producenata.

https://soundcloud.com/miles_nitch

Putujući Evropom ranih 90-tih, Nemački di-džej i producent Miles Nitch posećivao je velike festivale i žurke. Osim putovanja, na njegov muzički ukus značajno je uticao Sven Väth-ov klub Omen i jedinstveno mesto Dorian Gray, koje se nalazi u podrumu frankfurtskog aerodroma. Inspirisan Chris Liebing-ovim neverovatnim vinil setovima, 2002. godine kupio je svoje prve gramofone i počeo da uči da miksa, što je označilo početak njegove di-džej karijere. Danas može da se pohvali brojnim gigovima u klubovima kao što su U60311 i Tanzhaus West u Frankfurtu, Magdalena u Berlinu, Butan u Wuppertalu, Fusion u Münster-u i festivalima kao što su Amsterdam Dance Event, Ruhr in Love i Nature One.
Njegovi di-džej setovi na četiri deka uvek su ispunjeni beskompromisnim tehno zvukom, ali i dinamičnim oldskul trakama 90-tih. Osim di-džej rezidencija u CULTeum (Karlsruhe) i MTW (Offenbach), bio je stejdž partner Stigmate na njegovim lajv nastupima i išao je na nacionalne i internacionalne turneje sa njim nešto duže od 2 godine.
Kao producent je aktivan od 2010. godine, i izdavao je trake i remikse za Driving Forces, Ausnahmezustand i Qubiq. Nakon što je radio za Driving Forces Booking, osnovao je svoj brend Modular Source – buking agenciju, izdavačku kuću i serijal događaja i saradnji.

TKNO

https://soundcloud.com/tkno-de/sets/tkno-tracks-2018
Jedan od naših najpoznatijih i svakako najuspešnijih techno producenata i izvođača kojim se ponosimo! TKNO, producent, DJ i boss labela Tauten, koji ima više od 14 godina iskustva na sceni jedan je od uvek rado viđenih artista koji nastupaju u našem klubu. Radio je na brojnim muzičkim projektima, a Tauten platformu za promociju kvalitetne elektronske muzike pokrenuo je 2014. Do sada, Tauten ima preko 30 EP izdanja u svojoj biografiji.
Dodatne informacije oko žurke možete dobiti na zvaničnom Facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/216568972264848/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: