Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

Posle ovogodišnjeg desetog festivalskog izdanja za pamćenje, Lovefest se ponovo seli u Beograd gde nas 15. oktobra očekuje još jedan Lovefest Energy u klubu Drugstore. Ovog puta najveća underground bina u Srbiji, u svom prestoničkom izdanju ugostiće neka od trenutno najtraženijih imena na svetskoj underground sceni.

Po prvi put pred beogradskim klaberima nastupiće legendarna Tama Sumo, koju fanovi Lovefesta pamte po nastupu koji je obeležio Lovefest Energy Stage 2014. godine u Vrnjačkoj Banji. Od tada karijera Tame Sumo imala je vrtoglav uspon, a u poslednje dve godine gotovo da ne postoji mesto na svetu gde nije nastupila.

Fred P, jedan od pionira Detroit house-a, klaberima širom sveta poznat je kao veliki zaljubljenik u muziku. Njegova filozofija da je muzika univerzalni jezik dostupan svima, koji spaja ljude, odvela ga je na sve strane sveta, a 15. oktobra stiže na Lovefest Energy.

Vlasnik Strenght Music etikete itreće veliko ime, koje dolazi na beogradski Lovefest Energy je DJ Qu. Rezident kultne serije Circoloco žurki i jedno od imena koje je obeležilo prošlogodišnje izdanje festivala, premijerno pred beogradskom publikom predstaviće i svoj novi album.

Prva faza ulaznica uskoro rasprodata

Trenutna cena ulaznica za Lovefest Energy u Beogradu je 590 dinara, a karte je moguće naručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs, kao i kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: