Kupališna sezona 2016: bazeni, Ada Ciganlija, Lido

Kupališna sezona počinje uskoro: bazeni se polako pripremaju, Lido tek 1. jula, a sezona na Adi Ciganliji svečano se otvara 10. juna.

Što se tiče Ade Ciganlije, već smo najavili svečano otvaranje u Beer Garden-u sa Kikijem i Pilotima.

Novosti najavljuju da nova kupališna sezona na beogradskim bazenima počinje u SRC „Milan Gale Muškatirović“ i to već 5. juna.

Većina ostalih kupališta sačekaće kraj školske godine. Cene će ostati nepromenjene u odnosu na lane, pa će dnevna karta biti 300 RSD, a poludnevna 200 RSD.

Posetiocima bazena SRC „Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu biće u ponudi mnoštvo sadržaja.

– Ako vremenske prilike budu dozvolile, bazen će biti otvoren 5. juna, a najkasnije do 10. – rekli su iz ovog SRC. – Tri dana nedeljno plivače će zabavljati di-džej, a od 20. juna biće organizovani besplatni treninzi akva-fitnesa radnim danima od 10.30 do 11.30.

Plivalište na Tašmajdanu trenutno je u fazi glancanja i uređenja platoa i zelenila, a trebalo bi da proradi 15. juna, kada će biti uklonjen balon i zimski bazen biti „presvučen“ u letnji.

Zvezdarski „Olimp“, kao i SC „11. april“ u Novom Beogradu tradicionalno će sezonu otvoriti 17. juna.

Postavljanje pontonskog mosta ka Lidu počeće 15. juna, a kupališna sezona otvara se 1. jula. Omiljena zemunska plaža biće dostupna kupačima svakog dana od 8.00 do 20.00, sve do 1. septembra.

Izvor: Dan u Beogradu

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: