KUKU$ Klan na dnevnom OPEN AIR koncertu u klubu KPTM

KUKU$ Klan legende zagrebačkog trepa čija kritična masa konstantno raste dolaze u KPTM! Ovog petka 16. septembra od 18h u KPTM bašti održaće veliki dnevni OPEN AIR koncert!

KUKU$ su urbane legende hrvatskog trep zvuka čija kritična masa konstantno raste. Zajedno sa ekipom High5 čine 33 bandu pod čijim nazivom sve češće nastupaju u svom pohodu na ulice Zagreba i daleko van njihovih granica.

https://www.youtube.com/watch?v=p69UAJCkCCE

Njihov rast na regionalnoj sceni počeo je pre skoro tri godine, sedam dana pred promociju njihovog debi albuma “Flexikon” I kompetno rasprodatim nastupom u klubu Klub, nakon čega su usledili zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom I jednako uspešan album “O KUKU$ima se ne raspravlja” iz 2015. 

https://www.youtube.com/watch?v=0KJSVlBj3fQ

Svoj rodni Zagreb osvojili su nastupima u gotovo svim koncertnim prostorima, podrumima, nastupima na otvorenom – od Gričevanja i Brucošijade FER-a do Tvornice Kulture, Medike i Super Supera, omiljeni nastup su održali u sklopu “Drito iz Tvornice” festivala.
Nedavno su predstavili tri nova singla “Frend”, “Gangsta” i “Magic Jonhson” koji bi se trebali naći na njihovom novom albumu “Anđeli i Bomboni”, dok su paralelno radili na novom projektu s braćom High5, te su 3.3. izbacili “Gram Turizlo” pod imenom “Triestri”.

Zbog velikog interesovanja, posetioci se mole da dođu malo ranije kako bi na vreme obezbedili ulaz u klub.

Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: