KST maskenbal – Lineup i kako do besplatnih karata

Kultni maskenbal Kluba studenata tehnike, 43. po redu, održaće se u subotu 24. decembra od 22:30, a poznat je i spisak izvođača.

Main stage predvode Sevdah Baby i Djixx, zatim kultni pank-rokeri Atheist Rap, mostarski Zoster i Iskaz. Rege i latino stage rezervisan je za Shone Alcapone & Tomy T, King Calypso Selectah, Josip A Lisac i So Sabi. Na dance stageu super žurku prirediće Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe, i Rahmanee, dok su Djans i Bege fank tu da publiku drže budnim na Alter Partyu. Posetioce na etno stageu zabavljaće Miloš Radovanović, poznat po pesmi „Pukni zoro“, a tu je i pet DJ stageova: Silent Disco, Diskoteka 43, Osamdesete, Devedesete i Hard & Heavy, a pored svega toga KST sprema još brojna iznenađenja.

Karte su puštene u slobodnu prodaju i mogu se kupiti u prostorijama kluba radnim danom od 9-17h i sreda-subota od 23-02, kao i u Zla Shteku od 10-22h, a cena je 1300 dinara. U pretprodaji je čak 2.000 karata planulo za nepunih sedam minuta, tako da nema sumnje da će i ovogodišnji maskenbal biti rasprodat.

Do karata se, kao i svake godine može doći i besplatno – KST organizuje Maskenbalski kviz „(H)alter (N)ego“, kao i tradicionalni pešaki reli. Kviz će se održavati sredinom decembra, ekipa može da broji tri takmičara, koji se maskirani nadmeću u raznim igrama, poput asocijacija i igri znanja. Pešački reli održaće se u subotu 10. decembra preko dana, a ekipe maskirane jure ulicama Beograda i rešavaju zagonetke koje im otvaraju naredni cilj, a prvoplasirana ekipa dobija čak 12 karata za predstojeći maskenbal. Ekipa može imati od 4-10 takmičara. Prijave za reli i kviz slati na mail maskenbal@kst.org.rs do 9.12. i obavezno treba navesti ime ekipe, imena takmičara (kviz) i broj takmičara (reli), kao i kontakt telefon.

Pored svega ovoga, 10. decembra KST organizuje i Disco tramvaj 10. decembra, a više informacija o tome biće poznato narednih dana.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: