Konkurs za nove STAND UP KOMIČARE: Veče otvorenog mikrofona

Šesti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu, StandUpFest 2016, održaće se od 6 – 9. oktobra u Dvorani Doma Sindikata i klubu komedije Ben Akiba. Glavni program odvija se 7. i 8. oktobra u Velikoj Dvorani Doma Sindikata, dok je za prateći program 6. i 9. oktobra rezervisan klub Ben Akiba.

Prvog dana festivala, u klubu komedije Ben Akiba, održaće se Otvoreni mikrofon za sve koji žele da se bave stand up komedijom i festival ćemo otvoriti potragom za novim kolegama.

Ovo je jubilarni 10. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs. Prvi Otvoreni mikrofon održan je 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i stalni je član “prve petorke” Standup.rs-a u kojoj su Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Nikola Silić.

Program vodi Jelena Radanović (Standup.rs).

Molimo sve zainteresovane da svoje prijave pošalju na mejl standup@standup.rs, sa naslovom ˝Prijava za open mic˝ i pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni.

Prijava treba da sadrži vašu kratku biografiju kao i video klip od 2-3 minuta sa materijalom koji planirate da izvedete u klubu. Takođe, napominjemo da postoji mogućnost ponovnog nastupa na večerima otvorenog mikrofona. Drugim rečima, ukoliko vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se bave stand up komedijom procene da imate potreban talenat, zvaćemo vas ponovo.
Prijave šaljite do 1. oktobra! Do 5. oktobra svi prijavljeni dobiće povratnu informaciju putem mejla da li je njihova prijava prihvaćena.

Važno je napomenuti i da je jedini žiri PUBLIKA – ako se dopadnete njima, dopašćete se i nama!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centra „Beer Garden by SubBeerni centar“. Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije u prirodnom hladu šume i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat... Pročitajte više »»
  • Za mnoge svetske zvezde, jedno od takvih su i Lovefest i Vrnjačka Banja, festival u Evropi prema kome su mnogi bili skeptični, a onda se na prvu pesmu zaljubiliu masu, lokaciju i magična jutra u parku. Sven Vath – posle debija za pultom... Pročitajte više »»
  • U sredu 20. juna Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Kada ste poslednji put nešto naučili?” Činjenica je da formalni obrazovni sistem nije... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 14.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara 19:00 OUŠNOVIH 8 akcija 110′ 350 dinara 21:00 SVET IZ DOBA JUTRE:UNIŠTENO KRALJEVSTO 3D akcija 128′ 450 dinara PETAK 15.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara... Pročitajte više »»
  • Bend E-Play objavio je 26. aprila 2018. godine album Sloboda, u izdanju promoterske kuće Long Play. Novom albumu prethodili su najavni singlovi i vizuelno upečatljivi spotovi Srešćemo se neki drugi put, Da budemo samo dobro i Šamarčina, od... Pročitajte više »»