Koncert za Dan zaljubljenih u KSTu

Klub studenata tehnike u organizaciji sa Guitar Nation Serbia za dan zaljubljenih, 14. februar, organizuje Love&Rock tribute festival, na kojem će nastupiti Deca iz vode, Ulični psy i Maljčiki.

Prvo ime festivala svakako je beogradska grupa Deca iz vode koja već dve godine veoma uspešno prezentuje opus kultne grupe EKV širom Srbije i bivše Jugoslavije. Već nekoliko godina unazad u Mikseru organizuju veoma posećene koncerte u znak sećanja na Milana Mladenovića, a ovo će biti prvi put da nastupaju u KST-u. Na repertoaru su svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a, plus njihov debi kao Katarina II. Energija i emocija koja se emituje sa bine je odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao bend koji je najbolji i najverniji originalu.

Ulični psy su višegodišnja beogradska klupska atrakcija sa puno nastupa po klubovima i raznih drugim manifestacijama. U svom repertoaru najviše izvode pesme grupe Azra i za Love&Rock fest spremaju set od sat vremena najvećih hitova ovog kultnog benda. Članovi benda su iskusni i kvalitetni muzičari koji su aktivni u nekoliko autorskih, tribute i cover bendova, koji godinama unazad privlači pažnju publike u Beogradu i Srbiji,

Maljčiki su tribute/cover bend koji svira pesme grupa iz perioda poznatog kao jugoslovenski novi talas 80-ih godina. Bend uspešno radi nekoliko godina unazad širom Srbije a imaju i nekoliko veoma posećenih nastupa u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, gde su česti gosti. Svojom pozitivnom energijom i vrhunskom svirkom plene sve prisutne na svojim nastupima. Na festivalu će svirati čuvene pesme grupa: Idoli, Haustor, Električni orgazam, Partibrejkers, Šarlo Akrobata itd.
Karte su u pretprodaji u KST-u (pon-pet 10-17h i sre-sub 23-02h) i Felix shopu u TC Sremska (pon-sub 11-20h) po početnoj ceni od 300 rsd. Svirka počinje u 22h, a karte će na ulazu koštati 450 dinara. Tri vrhunska benda, niska cena ulaznica i pića, kao i neradna sreda obećavaju dobar provod do duboko u noć, uz odličnu atmosferu dobro poznatu na koncertima u KST-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: