Komedija „upoznaj mog tatu“ u DKSG

U ponedeljak 7. marta u 20 sati u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće odigrana predstava „Upoznaj mog tatu“ u režiji Staše Koprivice. U predstavi igraju Andrej Šepetkovski, Nina Janković, Andrija Daničić i Katarina Gojković.

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta, jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda, tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati – niko nije mogao da predvidi.

“Upoznaj mog tatu” je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

Cena ulaznice 200 dinara.

Print

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: