Kada Couple up u goste pozove BUSH MAD SQUAD KPTM postaje ludnica!

Prva aprilska Couple up žurka koja će se održati u petak 7. aprila od 23h donosi sjajnu energiju, ali i specijalne goste iz Novog Sada, BUSH MAD SQUAD koje čine Mak Floss & Deepstoned, a tu su i We Up Deh Crew koji će svojim vrelim plesnim nastupom podgrejati atmosferu kluba!

Na muzičkom meniju naći će se sve ono što Couple up žurke čini tako popularnim i opakim, dancehall, soca, afrobeat i reggae, a tu su i domaćini koji će u svom stilu voditi program i carovati za mix pultom, Shone Alcapone, Tommy T, Gaza Rush.

Bush Mad Squad  sound system pokrenut od strane Mak Flossa i Deepstoneda, koji poslednjih 10 godina aktivno predstavljaju reggae scenu u svojim okruženjima.

Učvršćenje jamajčanske muzičke scene u noćnom životu Balkana je nihova primarna misija. Od skoro udruženi u ovom zajedničkom poduhvatu predstavljaju novu ideju poduprtu bogatim iskustvom koje je iza njih. Zajedničkom saradnjom su do sada na novosadsku scenu izneli “Green Style Hustle”, “Energy Rollout” i “Venture 64”, kao događaje, koji su u više urađenih nastavaka i epizoda, tematski opisivali određene muzičke pod-žanrove.

Godinama unazad, vode “Showtime” (primetime segment) – Positive Vibration Stage-a na EXIT Seadance festivalu. Legendarni rastaman Wenti Wadada je pre nekoliko godina stvorio bend Positive Vibration Movement, u kome su Mak Floss i Deepstoned doprinosili kao autori i vokalisti.

Ovaj sound system nastaje i kao kreativna platforma čijim se zajedničkim delovanjem svara autorska muzika. Njihov autorski rad će predstavljati budućnosti jamajčanske muzike koja nastaje na ovim prostorima, dok će se Bush Mad Squad pokazati kao jedan od najperspektivnijih sastava ovog žanra u usponu. Početkom 2017. godine potpisuju ugovor sa londonskom izdavačkom kućom “Traffic Jam Records”, za koju će u narednom periodu izdavati svoju muziku.   

Bush Mad Squad slušaoce vodi na muzičko putovanje kroz srce dancehall i dušu reggae muzike. Kao izlaz iz depresije koju nam sistem svakodnevno donosi, oni žele da strastvenim nastupima sve svoje setove, poklone publici kao odgovor.

Jelena a.k.a Frizzy Wizz se bavi dancehall-om 5 godina. Sa ovom vstom plesa upoznala se po prvi put na časovima Nemanje Prelevića a.k.a Groovin Skull-a, a kasnije i Ivane Buzanski a.k.a Ivy Dancer, u Plesnom udruženju Groove u Novom Sadu. Na ovom putu, učestvovala je u brojnim nastupima na festivalima (Festival uličnih svirača, EXIT, Ritam Evrope itd), muzičkim spotovima (Rasta i Gru) i brojnim drugim plesnim/dancehall dešavanjima.

U decembru 2016. počela je i sama da prenosi znanje u Pointe Dance Studiu u Novom Sadu. Veoma brzo i spontano rodila se WeUpDeh ekipa koja je svoje prvo predstavljanje imala pre samo mesec dana na Dancehall Dance Off-u u Novom Sadu. Nema stajanja, sledeća stanica Beograd – KPTM-Couple up. We Up Deh!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: