Jelena Radanović One (&Only) Woman Show u Klubu Ben Akiba 6. aprila

Jelena Radanović, prva dama stand up scene koja pleni svojim humorom i talentom, u organizaciji Standup.rs-a, a u matičnom klubu Ben Akiba comedy club&bar, najavljuje one WOMAN show pod nazivom ''Drama Queen''!

Jelena Radanović se stand up-om bavi skoro 5 godina, i gde god se pojavi, svojim humorom ruši predrasude o tome da je ovo samo muški posao. Tokom višegodišnje karijere, nastupala je širom regiona, kako u klubovima tako i na najvećim regionalnim festivalima, na srpskom i na engleskom jeziku.

Jelena se prijavila na Open mic – takmičenje Otvorenog mikrofona – koji je bio organizovan u sklopu prvog StandUp Festa 2011. godine. Tada je pobedila odlukom žirija i publike i tako je počela njena karijera stand up komičarke.

*Šta kažeš kad te pitaju zašto ima tako malo žena u stand up-u?

– Žena ima manje na svim javnim funkcijama, tako da stand up prati te trendove… ali dolazi vreme kada će se to sve promeniti.

*Šta poručuješ mladim ljudima koji bi želeli da budu stand up-eri?

– Probajte, ne odustajte, nije lako, ali je vredno. I ono što je najbitnije pišite svoj tekst, nikako pozajmljivanje od drugih komičara, morate da izrgadite poštovanje i kolega i publike.

*Šta te motiviše da ideš napred?

– Ljudi koji mi kažu da sam uspela da ih nasmejem iako su im životi zaista komplikovani.

Jelena će vas sigurno nasmejati i zadržati osmeh na licu i posle nastupa i ukoliko želite da vidite zašto je ona prva dama domaćeg stand up-a i zašto je dobila tu titulu, dođite u Ben Akiba comedy club&bar 6. aprila koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 i proverite!

Ostatak repertoara možete pogledati na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts . Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: