Jaki koncerti u SubBeernom centru i ovog vikenda: Petak TBF, subota Consecration

U SubBeernom centru, sad već čuvenom podzemlju Cetinjske 15, u petak stiže splitski rep-rok sastav TBF, a u subotu 28. aprila Consecration.

U SubBeernom centru, sad već čuvenom podzemlju Cetinjske 15, u petak stiže splitski rep-rok sastav TBF, a u subotu 28. aprila Consecration. U ovoj autentičnoj pivnici koja je svoja vrata otvorila krajem decembra prošle godine održano je već oko 30 velikih koncerata.

TBF, jedna od najprogresivnijih i najoriginalnijih muzičkih priča na Balkanu, nastupiće u petak, 27. aprila, u SubBeernom centru. Počeli su kao hip-hop sastav 1991. godine i menjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom Ping Pong: Umjetnost zdravog đira. Trenutno rade na pesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju prolećno-letnju sezonu nastupa.

Ulaznice su po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara dostupne u kafeu Šikarica, a mogu se uzeti i preko Eventim i DD Tickets prodajnih mreža. Na ulazu u klub cena će iznositi 1200 dinara. Početak događaja zakazan je za 21 čas.

– Volimo da osvajamo nove prostore, a SubBeerni se nameće kao jedan od interesantnijih novih mesta u Beogradu”, kazao je Danilo Nikodinovski pred prvi nastup Consecration-a u najvećem koncertnom prostoru u krugu Cetinjske 15, a koji očekujemo 28. aprila.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, DD Tickets-a i u kafeu Šikarica (Skadarska 22), a na ulazu u klub koštaće 800 dinara.

Živim nastupom Consecration šeta kroz celu diskografiju i sa svakog albuma izvlače poneku pesmu koja je obeležila prošlost: „Aux“ (2005-2008), „.avi“ (2007-2010), trilogija „Cimet“ (2011-2013) – „Univerzum Zna“ (2013) – „Grob“ (2015). Ako prošlost diktira budućnost, „Tvin Piks“ i „U Karkosi“ su dva singla koji najavljuju novi materijal. Radni naziv za šesti album je “Plava Laguna” i očekuje se tokom 2018. godine.

U predstojećem periodu u SubBeernom centru očekujemo i sledeće konerte:

• 11. maj Linkin Park Tribute – Piknik park
• 12. maj Laka
• 19. maj Zoster

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: