Istinita fantastika

“Da li je istina čudnija od fikcije” staviće na test Aleksandar Perišić i Nikola Silić, dvojca komičara iz Srbje u prvoj polovini 21 veka, koji su zašli u svoje tridesete godine, ubeđeni da su od svih drugih i lepši, i pametniji, i da zaslužuju da vladaju svetom. A poseduju svu sposobnost polupismenog avokada.

Od ambicija do frustracija, život, smrt, i sve nebitno između, povešće vas na komično putovanje u kome linija između smisla i ludila je proizvoljna kriva a granice između istine i fantastike postaju nebitne…ako znaš iz kog ugla da gledaš.

Aleksandar i Nikola su deo „prve postave“ Standup.rs, organizacije koja je osnovala scenu stand up komedije u Srbiji. Aleksandar Perišić je i prvi komičar ove organizacije i prvi pobednik open mic takmičenja, poznatih i kao Večeri otvorenog mikrofona, gde se pre šest godina, pojavio i pobedio. Nikola Silić je već na sledećem otvorenom mikrofonu postao deo organizacije. Iza sebe imaju nekoliko stotina nastupa, rad na televiziji u emisiji „Stand up & more“ koja se emitovala na kanalu Comedy central Extra, takođe su deo kreativnog tima emisije „Veče sa Ivano Ivanovićem“.

Aleksandar Perišić je neko koga od početka karijere vezujemo za crni humor, a Nikola Silić je opet ekspert za isti. Možda će ovo istinito fantaziranje da nam otvori neke čakre. Vidimo se!

pis-plakat-jpeg

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: