Insolate: Beskompromisna dama donosi prašinu Tomorrowlanda u Beograd!

Jedna od najpoznatijih DJ dama iz Hrvatske, Insolate aka Miss Sunshine, prirediće pravu malu tehno poslasticu za beogradske klabere.
Prepoznatljiva je po beskompromisnom tehno zvuku i već 20 godina spada u sam krem regionalne scene. Iako devojka, uspela je da se ravnopravno nosi sa ovom, kako je neki nazivaju, ipak muškom profesijom, a i da postane jedno od ne toliko brojnih imena sa Balkana koja su prepoznatljiva na svetskom nivou. 
 
Kao logična potvrda njenog kvaliteta usledili su i redovni nastupi na najprestižnijim svetskim festivalima i klubovima. Miss Sunshine je vladala densflorovima i dizala prašinu na Tomorrowlandu, Dance Areni Exita, ADE, Dimensionsu, kultnom berlinskom Tresoru, Rexu, Club d’Anvers… 
 
Jedan od razloga što je među kolegama toliko cenjena su i brojna izdanja na vinilu, među kojima je bez dileme najpoznatija ploča za Dj Deep’s Deeply Rooted. Nastupala je rame uz rame sa velikanima među kojima su DJ Rolando, Francois X, Milton Bradley i Dj Deep, a i najzaslužnija je za poznati hrvatski party serijal TRAUMevent.
 
Insolate aka Miss Sunshine će nastupiti u petak, 3. februara u klubu Plastic. Garancija da će celo veče biti veoma dinamično je i trojac sa srpske tehno scene. U back2back setu će nastupiti Aleksandar Ivković i Mihajlo, dok će žurku zatvoriti Speedy,

 jedan od lidera mlađeg talasa domaće tehno priče. Karte se prodaju na ulazu u klub i koštaju 400 pre, a 500 dinara posle ponoći.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: