Hipnotišujći deep-tech house party na OPEN AIR žurci u KPTM-u

Ovo nedeljno jutro biće nam posebno magično jer nam u goste dolazi čuveni di-džej Kiri Kornvel iz Londona koji će nastupati 22. maja u bašti kluba KPTM, a podršku će mu pružiti sjajni Depresku iz organizacije Falso Berlina.

Kiri Kornvel, di-džej i producent od ranije je poznat domaćoj publici po svojim nastupima u mnogim beogradskim klubovima. Ovog puta u ludoj deep tech-house vožnji pridružiće mu se i Depresku, a iz organizacije ističu da se očekuje brutalan jutarnji party koji će početi od pet sati ujutru.

Kiri Kornvel dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory.

Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali i andergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac I Archie HamIlton.

Depresku jedan od osnivača organizacije „Falso Berlina“, producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.
Više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk event-u.

https://www.facebook.com/events/2001436026748714/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: