Festival tradicionalnih igara studenata

"Festival tradicionalnih igara studenata" održaće se u subotu 30. maja na centralnoj livadi kod sportskih terena u Košutnjaku.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja već godinama unazad u saradnji sa asocijacijom Sport za sve organizuje ovaj festival, sa idejom da se kroz različite sportsko-rekreativne sadržaje okupi što veći broj studenata sa svih fakulteta i da se kroz druženje održi duh tradicionalnih igara.

U tročlanim ekipama (muškim, ženskim i mešovitim) studenti će se takmičiti u bacanju kamena s ramena, nadvlačenju konopca, obaranju ruku, skoku u dalj, hodanju na štulama, zakucavanju eksera, mimoilaženju na deblu, pikadu, trci u džakovima i mnogim drugim igrama, a pobednicima u svakoj kategoriji kao nagrada sledi letovanje u trajanju od 7 dana.

Pored ovih nagrada biće i još drugih nagrada koje su obezbedili sponzori: organizacija Nastavi tradiciju, Srbijašume, asocijacija Sport za sve, Pro Flash Studio, fitnes klub i studio FIT. Poželjno je obući se u skladu sa događajem, jer i za to sledi posebna nagrada.

Festival je otvorenog tipa, startuje od 12h i svi su pozvani na učešće.

11205136_10206030964628852_538664745245262365_n (1)

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: