Festival dnevnih žurki KPTM

Spremite se za vrelu vožnju jer najluđi festival DNEVNIH ŽURKI počinje u ponedeljak.

Nakon sjajne posećenosti održanih dnevnih žurki, KPTM je u organizaciji sa Onlyclubbing-om pokrenuo  još jedan festival matine žurki „Sweet16” koji će se održati od 1. do 7. avgusta u bašti ovog popularnog dorćolskog kluba.

Za ludačko partijanje nije rezervisan samo vikend, a brojni posetioci na matine žurkama u KPTM-u veoma dobro znaju i da jedna sreda može da postane savršen petak.

Posetioce će obradovati vest da će ih već u ponedeljak koji će biti posebno „happy” dočekati sjajni Marko Vuković i PhonoRatz.

Puno neočekivanih uplifting momenata prava su satisfakcija za svakog ljubitelja muzike. Ovi momci znaju da potrefe vajb tako da vam se neće silaziti sa dancefloor-a.

Ukoliko spadate u ljubitelje energičnih ritmova i znate koliko se dobro provodi uz „Happy people” ovaj ponedeljak ne smete propustiti.

Već u utorak od 16 časova očekuje vas fantastični duo koji zapali KPTM svaki put, Mancha i Mark Panic. Ovi magovi za dobar provod definitivno znaju kako se partija i sa njima je provod zagarantovan, bez obzira na doba dana ili noći.

Sreda je rezervisana za Depru, Mene-a i Milovana Stojanovića (DBDZ), što znači da se očekuje opasna seksi vožnja koja će varirati od deep tech zvuka do minimala.

Četvrtak metamorfira u drum&bass ludilo, jer će za miks pultom glavnu „reč” voditi brutalna drumming ekipa! Codex, Delikt i Pandorum odvešće vas u drum dimenzije u kojima do sada još niste bili!

Jedan od najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva Vatra, održaće lekciju iz hiphop-a u petak u dvorištu KPTM-a. Žurke koje Vatra pravi danas se ubrajaju u najbolje gradske provode, a partijanja koja oni prave svakako treba doživeti.

Subota će biti posebno legendarna jer MKDSL priprema pravi spektakl i to uz sjajnu podršku Jackie Dagger i Jung B.

Nedelja je rezervisana za Teodoru van Context i Petera Portmana, ovogodišnjeg pobednika Burn Residency takmičenja koji će vajb Ibice doneti pravo u KPTM.

Žurke će se održavati svakog dana od 1. do 7. avgusta od 16 časova do ponoći, a ulaz se neće naplaćivati do 18 časova.

Više o ovom događaju pročitajte na Facebook event-u.

Vidimo se u KPTM-u, klubu sa najboljim vajbom u gradu!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: