Festival dnevnih OPEN AIR žurki „Sweet sixteen” u klubu KPTM

KPTM, 031 Republic i only clubbing predstavljaju trodnevni letnji festival „Sweet sixteen” koji će se održati u bašti kluba KPTM od 4. do 6. jula od 16 časova.

Ko kaže da je samo noć rezervisana za najluđe žurke? Dobra muzika, poznatije i neke sasvim nove trake, savršeni letnji vajb i popodne u klubu KPTM mogla bi da bude nova formula za jedinstveni „after work” party.

Organizatori najavljuju vrhunski matine provodu prepoznatljivoj atmosferi za koju će biti zaduženi neki od najkvalitetnijih izvođača u zemlji.

Ukoliko ste oduvek maštali o tome da ponedeljak više ne bude vaš najomraženiji dan, sada je prava prilika da to ostvarite, jer ćas vas od 16 časova u KPTM-u za miks pultom čekati Gem.n. (Raw Beats), Goya (FunPro4) i Depra (Falso Berlina).

Legendarni i gradski di-džej i jedan od pionira domaće techno scene, Boža Podunavac „provozaće” posetioce openair žurke šestočasovnim setom sa Mirkom Lazarevićem u prepoznatljivom „tvrđem” stilu u utorak, 5. Jula.

Sreda je rezervisana za eksploziju dobrog vajba uz ekipu sa kojom je osmeh neiznebežan: Marko Vuković (Silly Headz/Happy People), Aleksa Ašanin (DBDZ), Ivan Radojević (031 Republic) i Luka Vuković (031 Republic).

Provertitezbogčegaceo gradpriča o OPEN AIR žurkama u klubu KPTM.

Više o festivalu i izvođačima možete pročitati na Facebook event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: