Festival britanske hrane i piva: Great British Weekend New Edition

U organizaciji Britanske ambasade u Beogradu, kompanije Samo Pivo i Miksera održače se drugi po redu festival britanskih kraft piva, pod nazivom Great British Weekend - New Edition.

Na festivalu, koji traje od 11. do 13. septembra, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), publici će biti predstavljen jedinstven duh britanske kulture putem zanatski proizvedenih piva sa teritorije Ujedinjenog Kraljevstva, ali i putem specijaliteta britanske kuhinje, muzičkog i sportskog programa.

Ove godine, GBW2015 vam sprema brojna iznenađenja – premijere više od pedeset kraft piva britanskih pivara koje će publika u Srbiji prvi put biti u prilici da proba, kulinarske specijalitete koji savršeno idu uz pivo, debate inspirisane Velikom Britanijom, praćenje utakmica Premier Lige u sportskoj atmosferi bašte Mikser House-a, kao i raznovrsni muzički program koji će se organizovati sve tri večeri festivala.

Dnevna cena ulaznice biće 300 dinara, a svi posetioci festivala će na ulazu dobiti brendiranu čašu za konzumaciju pića i mali vodič kroz festival.

Detaljne informacije o programu #GBW2015 biće uskoro dostupne na FB stranama: facebook.com/mikser.belgrade i facebook.com/PubsAreGREAT

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: