Elysium Island Festival

Inspirisani psihodelijom, trensom pa i samim ostrvom udruženje građana pokrenulo je projekat Elysium Island Festival. Ove godine će biti drugi put da se ova manfiestacija realizuje u cilju okupljanja svih onih koji poštuju prirodu, umetnost, psihodeličnu i trens kulturu. Festival će biti održan, kao i prošle godine, u periodu od 1. do 4. jula, na Koh Chang ostrvu u Sremskim Karlovcima.

Koncept Elysium Island festivala osmišljen je kao kombinacija neprestanog igranja, glasne muzike i dela za opuštanje. Glavni stejdž biće mesto za neumorne posetioce koji će do ranih jutarnjih časova moći da uživaju u zvuku psihodelije i trensa, dok je čil stejdž predviđen za one koji žele da odmore noge, uživaju u radionicama ili jednostavno spavaju u mirnom gnezdu festivala.

Nije ni čudo što ovaj kutak organizatori festivala nazivaju Larva jer je to mesto gde ćete moći da se bukvalno učaurite uživajući u nešto mirnijoj, sporijoj, ali ne manje očaravajućoj muzici. Takođe, u ovom delu posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicama, vežbanju joge i mnogim drugim aktivnostima.

Festivalci će imati priliku da čuju mnoštvo izvođača, a većina će ekskluzivno puštati svoje najnovije trake i tako festivalcima priuštiti nastupanje uživo. Za muziku na ostrvu biće zadužena poznata imena psihodelije, a jedni od njih su: Psilocybian, Kliment, Once Upon a Time, Hotep, Try2Fly, Kundalini, E-Clip, Tesla Principle i mnogi drugi. Lokacija festivala, Karlovačko ostrvo, okruženo je rekom Dunav, tako da sparne julske vrućine neće biti problem za prisutne.

Prodaja karata za Elysium Island Festival je počela 15. marta, a u cenu je uračunat prevoz čamcem do ostrva i nazad, kao i mesto za kampovanje.

Ljubitelji prirode i psihodeličnog iskustva, ovo vam je idealna prilika da spojite uživanje pored reke sa zvukom psihodelije i trensa i na taj način steknete nezaboravne uspomene sa Elysium Island festivala.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: