EDO MAAJKA se vraća u Beograd – u Mikser House 22. oktobra! Specijalna gošća – SASSJA

O Balkanu Edo Maajka pripoveda od prve bačene rime!
,,Krv, suze i znoj – to je Balkan moj… ovaj Balkan je, ljudi, stvoren za rep“ stihovi su kojima je potpisao album ,,Stig’o ćumur“ davne 2006.
Punih 10 godina i dva albuma kasnije, a nakon nekoliko godina provedenih u

IzraeluEDO MAAJKA se ponovo vraća na trusni Balkan gde nastavlja da se britkim jezikom obračunava sa ovdašnjim mentalitetom. Da se protiv boljki društva u regionu bori oštrim, ali šarmantnim i inteligentnim rimama. 
 
Da u tome ima ima i veliki broj vernih pratilaca i saveznika govori i publika koja ga je pomno pratila na festivalskoj letnjoj turneji, na kojoj se posebno izdvaja nastup na ovogodišnjem Love Festu. Beograđani godinama nisu bili u prilici da ga vide na solističkom nastupu. Morali su da putuju u susedne gradove i države. Zato je po povratku u region,

Edo Maajka odlučio da veliki koncert priredi upravo u Beogradu – u Mikser Hausu 22. oktobra.

 
Podršku na bini će mu, kao i uvek, pružiti ekipa iz FM Jama, a kao specijalna gošća nastupiće ,,najjači ženski MC u regionu! Sve popularnija i intrigantnija Sassjastiže u Mikser House 22. oktobra da zagreje masu pred Edov nastup.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Mikser Hausu (Karađorđeva 46), kao i na svim GigsTix prodajnim mestima, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 800 dinara.   
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: