Dočekajte proleće i ispratite mart uz Standup.rs

Ben Akiba comedy club&bar i organizacija Standup.rs dočekuje proleće i ispraća mart uz sjajan i raznovrstan program. Izdvajamo tri od sedam nastupa do kraja marta za koje je ostalo još malo mesta za rezervaciju.

U četvrtak, 24. marta sa početkom u 20:30 časova je Veče 6 komičara! Nastupaju Nikola Radojlović, Nenad Stefanovski, Raša Nestorović, Ivan Nikolić, rezident komičarka Jelena Radanović i MC večeri je Nemanja Dimitrijević.

U nedelju, 27. marta u 20:30 nastupaju Nemanja Živanović, Miloš Radojković, rezident komičar, između ostalog poznat i po sjajnim animacijama na netu pod nazivom ABVH – Nikola Silić i voditelj večeri Nemanja Dimitrijević.

U utorak, 29. marta u 20:30 časova, ekipa je sledeća: Raša Nestorović, Ana Zlatanović, Ivan Nikolić i drama queen naše organizacije Jelena Radanović. Voditelj večeri Nemanja Dimitrijević.

Dođite u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali i proverite zašto je kod nas uvek gužva.

Izdvojili smo ove nastupe za kraj marta, a repertoar za april izlazi uskoro i možete ga pogledati na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts . Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: