Djans, Gazda Paja, Zvezde Grajma i KBC Rodbina u KST-u!

Djans dvojac se posle sjajnog decembarskog nastupa vraća u Klub studenata tehnike, a ovaj put pojačani su Gazda Pajom, Zvezdama Grajma i KBC Rodbinom. Ova ekipa nastupiće u sredu 10. februara u KST-u!

Karte se mogu kupiti u prostorijama kluba u terminima ponedeljak – subota od 9-17h, kao i uveče od srede do subote 22-02h, cena je 250 dinara, na ulazu 400!

Gazda Paja je beogradski MC poznat publici po hitu “Čke beogradske”, a ujedno je i član beogradske grajm ekipe “Zvezde Grajma”. Poznat je po saradnji sa dosta beogradskih producenata, a tokom godine bi trebalo da izađe njegov drugi album koji će sadržati kako on kaže “svašta nešto”. 10.2.2016 nastupiće u KST-u i predstaviti pesme sa novog albuma, kao i promo singl “Čokolada”.

DJANS su nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa (Vojke i DJ Brat buraz cartebra a.k.a Goldfinger). Mešavina različitih ritmova poput dance hall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono što karakteriše ovaj duo. Duhoviti i ironični tekstovi daju ovoj grupi veoma karakterističan i lako prepoznatljiv stil.

Zvezde Grajma predstavljaju srpski odgovor na sve popularniju formu muzike poznatiju kao grajm ili kako oni to doživljavaju kao pank 21. veka. Grupu čine 3 MC-a, i kako kažu uveliko spremaju album koji bi trebalo da izađe do kraja godine. U centar pažnje su došli singlom Srbija djans lajk dis, koji je dugo bio na vrhu top lista raznih radio stanica u regionu.

KBC rodbina je grupa koja broji tri člana. Kako sami za sebe kažu oni su bratska grupa grupe Miligram, rođena braća Marčela, Kebini sinovi KBC RODBINA. Poznati su po tome što prave parodije već poznatih domaćih pesama i na ironičan i duhovit način ukazuju na probleme srpskog mentaliteta i estrade.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: