Dana Alexander u klubu Ben Akiba

Za ljubitelje stand up-a organizacija Standup.rs je pripremila jedno iznenađenje. U četvrtak, 22. septembra u klubu Ben Akiba dolazi kanadsko-britanska komičarka Dana Alexander! Komičarka koja je zahvaljujući svom one woman show-u i talentu obišla više od 30 država, dolazi i u Srbiju, tačnije u Beograd!

Dana Alexander je počela svoju karijeru sa 18 godina u Kanadi i nedugo zatim je počela sa nacionalnom turnejom sa Yuk Yuk Comedy klubovima i učestvovala na pet televizija i pregršt radio spotova za CBC i Sirius XM. Učestvovala je na Edinburškom Fringe festivalu, snimala za BBC, bila nominovana za ˝Najboljeg komičara˝ i ˝Najbolji međunarodni nastup˝ od Chortle-a i Black Comedy Awards-a . Dakle, komičarka koju morate videti.

Njen stil u komediji je opisan kao ˝pametan, nekorektan i revolucionaran¨. Trenutno jedna od najaktuelnijih mladih komičara Britanije i Kanade, Dana je neizostvni deo komičarskih krugova u Kanadi, što je rezultiralo da njen polučasovni specijal bude broj jedan na Stand-up show Comedy Now i među top 10 komičara tri godine redom po Now Magazine-u.

U klubu Ben Akiba Dana će izvesti one woman show pod nazivom ˝For a limited time only˝ u četvrtak, 22. septembra u 20:30 časova. Rezervišite svoja mesta na vreme na broj 060/ 3060131 i dođite u Braće Krsmanovića 6 u Savamali da pogledamo ovu neustrašivu komičarku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: