DA LI STE SPREMNI ZA ŠLEPARENJE? Počinje provod na najvećem BG splavu!

Shlep, najveći party splav na dokovima Beograda, sa tri velike žurke ove sedmice počinje svoju treću sezonu. Spremite se, ovog leta će biti ludo na reci!
Shlep je jedini splav na Savi, za koji se može reći da zaista okuplja mashup ekipu. Ovde možete videti i opušteno društvo, skockane dame na štiklama i gospodu u odelima i fensi košuljama, ali i hipstere i rokere – kako partijaju na istom densfloru. Ono po čemu je i u prve dve sezone bio prepoznatljiv, Shlep nastavlja da forsira u trećoj godini na Savi, a to su plesne melodije. 
Tako će prvog dana velikog otvaranja, u četvrtak (4. jun), za DJ pultom biti “prva dama razigranih ritmova prestonice” Ana Pajković. Petak (5. jun) je rezervisan za Uroša Milovanovića, legendu beogradskih radio signala i perjanicu Studija B, čoveka koji važi za jednog od “najpotkovanijih” muzičkih novinara u Beogradu. A bez cipela za đuskanje ne krećite ni u subotu, kada će za atmosferu biti zadužen Marko Gangbanger i njegov nepogrešivi izbor rok i pop melodija. U četvrtak je ulaz slobodan, dok se u petak i subotu posle ponoći plaća 100 dinara.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: