Četvrti muzičko – ekološki festival „Green days“

Četvrti muzičko-ekološki festival "Green days" biće održan 11. i 12. septembra u Pančevu, najavili su danas organizatori.

Prvog dana manifestacije na Letnjoj sceni Kulturnog centra Pančeva nastupiće grupe „Blues Company“, „Riblja čorba“ i „Orthodox Celts“.

Ulaznice će se prodavati na blagajnama Kulturnog centra Pančeva i na kapiji Letnje pozornice na dan festivala, po ceni od 700 dinara, dok je za studente, srednjoškolce i učenike cena 500 dinara.

Drugog dana festivala, u saradnji sa Aviv parkom Pančevo, biće organizovan Sajam ekologije (Eko-Art), na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa izlagačima koji na kreativan način koriste reciklabilne materijale, udruženjima koja se bave zaštitom životne sredine i promocijom zdravih stilova života, proizvođačima meda, aronije, „domaće“ kozmetike i drugih organskih proizvoda.

Od 17 časova predviđene su aktivnosti u prirodi – zumba, joga, aerobik. Na sajmu će se predstaviti i mladi gitaristi iz muzičke škole „Gitarta“.

Najavljena je i akcija zamene reciklažnog otpada za majicu u znaku festivala. Potrebno je na štand „Higijene“ doneti 20 plastičnih flaša i 10 limenki.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: