„Čekajući ministra“ poslednji put u ovoj sezoni na Sceni Akademije 28

Nakon premijere u maju ove godine, hit komedija “Čekajući ministra”, sa popularnom pevačicom Anom Kokić u glavnoj ulozi, igraće poslednji put ove sezone u četvrtak 11. juna u 20 časova, na Sceni Akademije 28.
U pitanju je urnebesna komedija za koju će se tražiti karta više. Ovaj i više nego duhovit i savremen tekst izvodi sjajna glumačka ekipa koja će Vas nasmejati do suza! Po prvi put u pozorištu imaćete priliku da vidite sjajnu Anu Kokić, koja svojim talentom i smislom za humor obara sa nogu.
 
Radnja je smeštena u ruiniranoj kafani, u kojoj novi vlasnik, Bratislav Zaguz, ima zakazanu večeru sa važnim državnim funkcionerom – ministrom u Vladi Srbije. Čekajući ministra, troje ljudi se potpuno neočekivano zatiču u neobičnoj situaciji, istim povodom ali sa različitim ciljevima: dizajner enterijera, Mario Stajler, i konobarica Lidija, nezainteresovana da pomogne u sređivanju kafane, besomučno se svađaju dok novi “gazda” pokušava da ih natera da otpočnu sa poslom i pripremama za ministrov dolazak. Da li će i kako ministar biti dočekan, zavisi od mnogo faktora, a ljudski faktor će i u ovoj komediji biti presudan.
Uloge: Ana Kokić, Milan Pajić, Semir Gicić
Režija: Marija Puškarov Popović
Tekst: Semir Gicić
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: