Britanski DJ Eric Volta u KPTM bašti

U utorak 4. jula od 17h u bašti kluba KPTM u okviru koncepta dnevnih žurki nastupiće čak tri specijalna gosta iz inostranstva, od kojih će ERIC VOLTA priznati britanski artist ujedno i headliner ovog eventa na autentičan način ulepšati ovaj dnevni party.

Pored Volte, nastupiće i Artem Fedula, sa Balija (poreklom iz Rusije) koji će raditi b2b sa mladom nadom domaće scene Teo Trunk-om. Ovoj zaista impoznatnoj ekipi pridružiće se i Dimitri Poreshin takođe iz Rusije, ali i TKNO, jedan od najcenjenijih domaćih DJ-eva i producenata i osnivač lejbla Tauten.

Eric Volta kaže da ako bi trebalo da opiše svoje muzičko putovanje u tri reči bilo bi to kosmičko, psihodelično i sasvim neobično. Svoje jedinstveno iskustvo, nikada ne bi menjao za drugačiji život, a muzika koje mu predstavlja i svojevrsno gorivo kroz život istovremeno je i alat koji mu pomaže da na jedinstven način napravi vajb sa publikom.

Tvorac planetarnog hita „Love your illusion“ kaže da recept za uspeh zapravo ne postoji. Individualno svako mora pronaći svoj put, ali je takođe uveren da nikada ne smete dpozvoliti sebi da se „ukalupite“. Budite slobodni i ne pristajte na kompromise. I uvek budite drugačiji.

Eric je rođen u Londonu, gde je i odrastao i zapravo započeo svoju DJ karijeru. Ipak, za razliku od većine današnjih DJ-eva, nikada nije bio za besramnu samopomociju, tako je i prvih nekoliko godina isključivo radio kao anonimus po manjim mestima u okolini Londona, pripremajući se za velike stvari.

Nastupao je širom sveta na većim festivalima, a njegov rad podržali su i Maceo Plex, Seth Troxler, Art Department and Tiefschwarz, Ellum Audio, Visionquest, No. 19, Souvenir and Renaissance & !K7

Artem Fedula DJ rodjen u Rusiji, baziran na Baliju rano počinje svoju karijeru u muzičkoj industriji. Od svojih početaka kao di džej u Sibiru razvija tehno scenu u Rusiji nakon čega se seli u Jugoistočnu Aziju gde organizuje raznovrsne događaje i pokreće sopstveni projekat pod nazivom Frisky Rooftop Bar u kome okuplja imena kao što su Prok and Fitch, Sebastian Leger, Mr.C, Matt Smallwood, Thomas Gandey, Eric Volta, Denis A, Ingo Wagelmann i mnogi drugi zajedno sa više od 50 di džejeva iz jugoistocne Azije. Nastupao je u skoro citavoj Aziji na poznatim događajima poput: NAGABA, COMO, LUST, Le Noir KL, Zouk, Pisco Bar, Red Room, Sultan Lounge, Casbah, Milk, Elysium, Quinte, Sunday Loco project, WineZulu, Frisky Rooftop Bar, Iguana Beach Club Phuket, Bermudous Phuket, LineUp Mui Ne, CocoBeach Camp, Mint Bali, TUSU, DEUS, La Sicilia Bali, La Laguna Beach Club…

Nastupao je i sa mnogobrojnim umetnicima kao što su Robert Babicz, Hunter Game, Wankenmut, Thomas Gandey, Eric Volta, Denis A.

TKNO jedan je od najaktivnijih tehno di-džejeva i producenata sa ovih prostora. Osnivač je poznate etikete Tauten, a njegove trake vrteli su velikani kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i drugi.
Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: