Beogradski bazeni: Brčkanje do ponoći

Sa visokim temperaturama karta više traži se na svim bazenima u gradu. Svi oni koji ne vole gužvu i žele da preplivaju bazen uzduž i popreko i po nekoliko puta, mogu da uživaju u čarima noćnog kupanja. Tropske vrućine meteorolozi najavljuju od sutra, pa je za one koji rade do pet, šest časova po podne ovo prilika da se rashlade i ujedno relaksiraju.

Bazeni „Olimp“ na Zvezdari otvoreni su za noćno kupanje svakog dana od 21 čas do ponoći, a cena karte je 400 dinara. Na bazenima SRC „Tašmajdan“ ulaznica je takođe 400 dinara, samo što je radno vreme od 21 do 23 časa. Noćno kupanje na otvorenim bazenima SRC „11. april“ biće organizovano i ovog petka, subote i nedelje, od 21 do 23 časa. Cena ulaznice je 250 dinara. Kada je vreme loše, ljubitelji noćnog brčkanja mogu da uživaju u zatvorenim bazenima, u istom terminu, ali samo vikendom.

BANjICA I DORĆOL PO DANU

BAZENI na Banjici nemaju termine za noćno kupanje, dok ova opcija još nije „proradila“ na Košutnjaku, iako je po cenovniku predviđena karta od 300 dinara. Plivanja pod zvezdama nema ni na Dorćolu, ali će kupači narednih dana na bazenima SRC „Milan Gale Muškatirović“ moći da uživaju duže, jer će raditi do 21 sat.

NAJJEFTINIJE U MLADENOVCU

U SKC „Obrenovac“ noćno kupanje je samo petkom od 22 do jedan sat posle ponoći, a posetioci će ovo zadovoljstvo, uz upotrebu saune, platiti 535 dinara. Čini se da su najjeftinije prošli Mladenovčani, jer karta za noćno kupanje u SRC „Ljubomir Ivanović Gedža“ košta 200 dinara, a bazen radi svakog dana od 21 do ponoći.

Izvor: Novosti

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: