Ben Akiba Comedy Club&Bar nastavlja sa dobrim programom

Klub Ben Akiba i Standup.rs se i dalje stara o vašem osmehu na licu i kvalitetnoj zabavi, stoga izdvajamo dve večeri na našem februarskom repertoaru.

U četvrtak, 11. februara u 20:30h je Veče 7 komičara! Nastupaju: Nemanja Dimitrijević, Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Nenad Stefanovski, Igor Krišan i pobednik poslednjeg Open mic-a Nikola Radojlović kome će ovo biti prvi nastup posle takmičenja! Voditelj večeri (MC) je Ivan Nikolić.

Ako želite da se bez bojazni smejete najmračnijem humoru u Beogradu, dođite na Veče crnog humora! U utorak, 16. februara sa početkom u 20:30h za vas mrače: Aleksandar Perišić, Jelena Radanović, Ana Zlatanović, Nemanja Živanović, pobednik poslednjeg Open mic-a Nikola Radojlović, a Nemanja Dimitrijević će biti voditelj večeri (MC). Ne preporučujemo za mlađe od 18 godina.

Komičari10

Celokupni repertoar za mesec februar možete pogledati na sajtu www.standup.rs, kao i na FB stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts.

Ben Akiba comedy club&bar je i dalje na istoj adresi, Braće Krsmanovića 6 u Savamali, broj za rezervacije je 060/ 30 60 131, cena karte je 250 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: