Balkan HeroeS poziv na Social Speed dating

Da li imaš želju da postaneš volonter, odnosno da doprineseš svom okruženju? Da iskočiš iz svoje zone konfora, upoznaš nove ljude i doživiš neverovatne stvari? Da li je jedino što te sprečava to što ne poznaješ dovoljno organizacija i udruženja, i samim tim, ne znaš koja je najbolja za tebe?

Neformalna grupa „Balkan HeroeS“ te poziva 26. jula, od 16.30h da u bašti Kulturnog centra Grad doživiš nesvakidašnje druženje.

Dođi da flertuješ sa nevladinim organizacijama!

Članice tima “Balkan HeroeS” veruju da je lični kontakt najdragoceniji i najpodsticajniji, i zato su došle na ideju da organizuju Social Speed Dating. Sa jedne strane stola sedeće predstavnici nevladinih organizacija kao što su: Balkans, let’s get up!, Youth For Understanding, Beogradska Nedelja, As Centar, Regionalni volonterski centar, WWOOF Srbija i dr. Sa druge strane si pozvan ti, i svi mladi ljudi, da osmotre i pogledaju šta im pružaju sve te nevladine organizacije. Social Speed dating je prilika da postaviš pitanja, razmeniš iskustva i spontano popričaš sa aktivnim članovima našeg društva.

Ako si zainteresovan, prijavi se putem sledećeg linka:http://goo.gl/forms/dlmIyqzBGt

Takođe, možeš pratiti i FB stranicu našeg događaja (FB event):https://www.facebook.com/events/707750259353437/

Skupi hrabrosti i priđi. Postavi pitanja, razmisli dobro i zgrabi idealnu priliku. Upoznaj svoju buduću nevladinu organizaciju kojoj ćeš pružiti svoj doprinos volontirajući.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: