Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo 27. avgusta u Kovinu u okviru nove SRBIJA ROCKS manifestacije

Decentralizacija kulture kreće iz Beograda, iz srca Vračara, odakle Vračar Rocks festival počinje da širi dobri duh rokenrola širom zemlje! Nakon 20. avgusta i prve u nizu SRBIJA ROCKS manifestacija koja se priprema za Stadion Taš u Aleksincu, 27. avgusta biće organizovan i veliki besplatni koncert u Kovinu - na platou ispred Centra za kulturu Kovin, a u okviru Kovinskog kulturnog leta.
SRBIJA ROCKS 

u Kovin dovodi trenutno najaktuelniji bend na našim prostorima – ARTAN LILIMARČELA I NAPETI KVINTET i velikane srpskog rokenrola – KANDU KODŽU I NEBOJŠU
Kao lokalna podrška na platou ispred kovinskog Centra za kulturu nastupiće

 COUNTER IGNITION!

 
Manifestacija se realizuje u saradnji sa

 Centr

om

 za kulturu Kovin, Turističk

om

 organizacij

om

 Kovin i Savet

om

 za mlade opštine Kovin, a pored kulturnoumetničkog programa namenjenog svim generacijama, ideja je i da se animira omladina i da se čitava zajednica okupi oko pozitivne ideje koju Srbija Rocks nosi. Zato je Centar za kulturu Kovin raspisao i volonterski konkurs za mlade do 30 godina koje zanima oranizacija kulturnih događaja i festivala (od marketinga do tehničke organizacije) da se do 10. avgusta do 12h prijave za učešće u događaju (prijavljivanje se vrši na terasi Centra za kulturu). 

Ulaz na ovu, kao i na druge manifestacije u okviru Srbija Rocksa je BESPLATAN!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: