Aprilski Stand up i mnogo komičara

Ben Akiba comedy club&bar i Standup.rs i u aprilu nudi dobar i raznovrstan program sa sjajnim komičarima ove organizacije! Izdvajamo nastupe za koje je ostalo još malo mesta za rezervaciju.

U četvrtak, 14. aprila sa početkom u 20:30 časova nastupaju Miloš Radojković, Nenad Stefanovski, Nebojša Potkrajac i rezident komičar Aleksandar Perišić!

U nedelju, 17. aprila u 20:30 nastupaju Ana Zlatanović i Radomir Nestorović, a MC večeri je Nemanja Živanović. Po prvi put će Ana i Raša nastupati u bloku po 45 minuta, što znači da su proširili svoj materijal i da možete čuti dosta novog od njih.

U utorak, 19. aprila u 20:30 časova je Veče 7 komičara! Ekipu “sedmorice mladih” čine: Raša Nestorović, Ivan Nikolić, Nemanja Dimitrijević, Igor Krišan, Nebojša Potkrajac, Nenad Stefanovski i Nikola Radojlović.

U četvrtak, 21. aprila sa početkom u 20:30 časova gledaćete četiri sjajna komičara, a to su: Nemanja Živanović, Igor Krišan, Miloš Radojković i rezident komičar Nikola Silić!

Sledećeg četvrtka, 28. aprila sa početkom u 20:30 časova je Veče 6 komičara! Komičari koji nastupaju su: Nemanja Dimitrijević, Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Raša Nestorović, Igor Krišan i Miloš Radojković.

Pozovie broj za rezervacije i obezbedite sebi sigurno mesto u klubu Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali i proverite zašto je kod nas uvek gužva.

Izdvojili smo ove nastupe u aprilu gde ima mesta još uvek, partite nas na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts . Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: