Aprilili fest! Urban spoj zabave i komedije za Svetski dan šale!

Povodom Svetskog dana šale, 1. aprila, u Beogradu će se održati prvi Aprilili festival! Ideja je da se tokom ova četiri dana na do sada neviđen način, spoje komedija, umetnost i provod, a poseban akcenat biće stavljen na beogradske ulice i domaće i strane filmske hitove!
Četvorodnevni Aprilili festival počinje 31. marta i traje do 3. aprila. U tom periodu nastupiće više od 15 eminetnih gradskih DJ-eva, predvođenih sa MKDSL-om i Timbetom iz hip-hop grupe Bad copy. Međutim, kako je u pitanju festival šale, svake noći tokom nastupa DJ-eva (i bez prekidanja muzike) će se organizovati i specijalne tačke. Naime, za vreme žurke kostimirani glumci će, bez prethodne najave, više puta u toku večeri izlaziti na binu i izvoditi duhovite skečeve. A šlag je to što će svako veče imati svoju temu.
zurka 2
Prvog dana tema je Belgrade streets arts, drugog Miami Vice Beach Please, trećeg je Hali Gali’s Subliminal, dok je poslednjeg dana akcenat na filmskoj scenografiji iz elikog broja poznatih domaćih i stranih ostvarenja. Između ostalih, u pitanju su The Raven, Coriolanus, The Big Picture, District 13, Chernobyl Diaries, Čitulja za Eskobara, Tilva Roš, Neposlušni, Zona mrtvih, kao i serije Sinđelići, Jagodići, Gorki plodovi..  Za scenografiju je zadužena Hali Gali ekipa, a slike, kolaži, fotografije, snimci i drugi materijali sa temama će se svako veče emitovati na velikom video bimu.
zurka 2
Na lineup-u će se osim Timbeta i MKDSL naći još i DJ Mili On Air, Petar Della Pietra, REBEL B. YEBIGGAH, CASTILJAS MC, Pandorum, Packe, DJ MUNJA, DJ  Borchenzzy, LUMINOUS, a posebna poslastica je funky jam sesion, koji radi ekipa 9departments! Posebnu čar Aprilili festival će dati to što se održava u kući staroj 130 godina na uglu ulica Kneginje Ljubice i Gospodar Jevremove, i Beach baru, koji se nalazi na istoj adresi! Karte za svako veče koštaju po 300 dinara i mogu se kupiti na ulazu.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: